HOGYAN JAVÍTSON MEG EGY TÖRÖTT BÖGRÉT?

Ahelyett, hogy újat venne, javítsa meg féltve őrzött, törött családi táljait, kerámiáit a Loctite Super Attak nagy teljesítményű pillanatragasztóval. A Loctite Super Attak Gél ideális különböző porcelán és kerámiák javítására. A cseppmentes gél átlátszóra szárad, így az illesztések esztétikusak lesznek, míg a nagy szakítószilárdságú formula hosszú távú tartósságot biztosít. A nehezen hozzáférhető helyeken is könnyű alkalmazni a kényelmes fogású flakon és a precíz adagolócsőr segítségével.

Kövesse használati útmutatónkat lépésről lépésre*:

  1. Tisztítsa meg mindkét ragasztani kívánt felületet! A felületeknek száraznak és szorosan összeilleszthetőnek kell lenniük.

  2. Óvatosan cseppentsen egy kis ragasztót az egyik oldalra, majd azonnal illessze össze a két felületet!

  3. A ragasztó megszilárdulása előtt ne válassza szét a részeket! Az esetlegesen melléfolyt ragasztó száradás után könnyedén eltávolítható (lásd 5. pont).

  4. A megjavított tárgy a ragasztást követő egy órán belül nem érintkezhet folyadékkal. A legjobb eredmény elérése érdekében célszerű a ragasztást egy éjszakán át kötni hagyni.

  5. A megszáradt ragasztómaradványt egy éles késsel óvatosan kaparja le, vagy törölje le aceton tartalmú körömlakk lemosóba áztatott ronggyal.

  6. A kupakot rögtön csavarja vissza, és tárolja a ragasztót állítva hűvös, száraz helyen.


*Biztonsági okokból nem ajánljuk a ragasztót olyan tárgyakhoz, melyek forró folyadékkal érintkezhetnek.

Ajánlott termékek