Loctite Super Attak

Hogyan javítson meg egy szemüveget?

Intsen búcsút a kilazuló csavaroknak, melyek kényelmetlenné teszik szemüvege viselését sőt, akár még ki is esnek. Egy kis csepp a Loctite Super Attak folyékony ragasztóból is semmi perc alatt képes szemüvege megjavítására. A Precision precíziós adagolócsőr segítségével kiváló pontossággal tudja adagolni a ragasztót a kisebb, nehezen hozzáférhető felületekre. A ragasztó átlátszóra szárad, így biztosítva a javítás esztétikusságát, míg a magas szilárdságú formula hosszú távú tartósságot biztosít.

Kövesse használati útmutatónkat lépésről lépésre:

1) Győződjön meg róla, hogy a csavar és a szemüveg megfelelően illeszkedjenek, valamint a felületek szárazak, por- és zsírmentesek.

2) Helyezze a szemüveget vízszintes, sima felületre. Óvatosan cseppentsen a csavar lyukba egy csepp ragasztót.

3) Egy kis csavarhúzó segítségével helyezze a kilazult csavart a helyére, majd azonnal csavarja be amennyire csak tudja.

4) Az esetleges ragasztómaradványok száradás után könnyedén eltávolíthatóak (lásd 5. pont).

5) Célszerű a a ragasztott tárgyat legalább egy-két órát száradni hagyni. A legjobb eredmény eléréséhez ajánlott a ragasztót egy éjszakán át kötni hagyni.

6) A megszáradt ragasztómaradványt egy éles késsel óvatosan kaparja le, vagy törölje le aceton tartalmú körömlakk lemosóba áztatott ronggyal.

7) A kupakot rögtön csavarja vissza és tárolja a ragasztót állítva, hűvös, száraz helyen.

Ajánlott termékek: