Loctite Super Attak Brush On

Hogyan javítson meg egy ékszert?

Nem ritka, hogy a rendszeres használat következtében kedvenc fülbevalója szétesik. Ahelyett, hogy megválna szeretett ékszerétől, fordulhat inkább a Loctite segítségéért, így könnyen új életet lehelhet belé, hogy még számos alkalommal tudja viselni. A Loctite Super Attak Brush On folyékony pillanatragasztó a benne lévő kis ecsettel megkönnyíti és egyenletessé teszi a ragasztó adagolását még durva, szabálytalan felületeken is. A ragasztó átlátszóra szárad, így biztosítva a javítás esztétikusságát, míg a magas szilárdságú formula hosszú távú  tartósságot biztosít.

Kövesse használati útmutatónkat lépésről lépésre:

1) Győződjön meg róla, hogy a fülbevaló darabjai szárazak, tiszták és korábbi ragasztómaradványtól mentesek.

2) Óvatosan kenjen fel egy vékony ragasztóréteget az egyik felületre, majd határozottan illessze össze a darabokat pár percig.

3) A ragasztó megszáradása előtt ne válassza szét az összeragasztandó részeket. Az esetleges ragasztómaradvány száradás után könnyedén eltávolítható (lásd 5. pont).

4) Célszerű a a ragasztott tárgyat legalább egy órát száradni hagyni. A legjobb eredmény eléréséhez ajánlott a ragasztót egy éjszakán át kötni hagyni.

5) A megszáradt ragasztómaradványt egy éles késsel óvatosan kaparja le, vagy törölje le aceton tartalmú körömlakk lemosóba áztatott ronggyal.

6) A kupakot rögtön csavarja vissza és tárolja a ragasztót állítva, hűvös, száraz helyen.

Ajánlott termékek: