Loctite Super Attak Power Flex Gél

Hogyan javítson meg egy bőr övet?

Javítsa meg szeretett személyes tárgyait a Loctite Super Attak Power Flex Géllel. A gumi alapú receptúrájú ragasztó kitűnően használható porózus, szemcsés anyagokon, mint a bőr, vagy szövet. Rugalmas kötést biztosít, ezért ideális választás bőr övének megjavításához. A Loctite Super Attak Power Flex cseppmentes gél állagának köszönhetően megkönnyíti az adagolást. Átlátszóra szárad, ezzel biztosítva a javítás esztétikusságát. A nehezen hozzáférhető felületek elérése érdekében a Loctite Super Glue Power Flex egy hosszúkás csőrrel rendelkezik ami megkönyíti a precíz ragasztást.

Kövesse használati útmutatónkat lépésről lépésre:

1) Fektesse az övet vízszintes felületre és győződjön meg róla, hogy a ragasztandó részek szárazak, por- és zsírmentesek.

2) Hajlítsa meg a felső részt és óvatosan adagoljon egy kis ragasztót az alsó felületre, ügyelve arra, hogy ne folyjon mellé, majd határozottan illessze össze a darabokat.

3) Határozottan illessze össze a részeket és várjon, amíg a ragasztó megszárad. Az esetlegesen melléfolyt ragasztó száradás után könnyedén eltávolítható (lásd 5. pont).

4) Célszerű a a ragasztott tárgyat legalább egy-két órát száradni hagyni. A legjobb eredmény eléréséhez ajánlott a ragasztót egy éjszakán át kötni hagyni.

5) A megszáradt ragasztómaradványt egy éles késsel óvatosan kaparja le, vagy törölje leaceton tartalmú körömlakk lemosóba áztatott ronggyal.

6) A kupakot rögtön csavarja vissza és tárolja a ragasztót állítva, hűvös, száraz helyen.

Ajánlott termékek: