Loctite Super Attak Power Flex Gél

Hogyan javítson meg egy gereblyét?

Javítsa meg gereblyéjét a víz- és ütésálló, valamint gumi alapú receptúrájú Loctite Super Attak Power Flex Gél ragasztóval, mely ellenáll a magas hőingadozásnak. A Loctite Super Attak Power Flex Gél cseppmentes gél állagának köszönhetően megkönnyíti az adagolást. Átlátszóra szárad, ezzel biztosítva a javítás esztétikusságát. A nehezen hozzáférhető felületek elérése érdekében a Loctite Loctite Super Attak Power Flex Gél egy hosszúkás csőrrel rendelkezik, ami megkönnyíti a precíz ragasztást.

Kövesse használati útmutatónkat lépésről lépésre: 

  1. Győződjön meg róla hogy a ragasztandó felületek szárazak, por- és zsírmentesek.
  2. Óvatosan vigye fel a ragasztót körbe a gereblye nyelének végén, majd határozottan nyomja rá a gereblye fejét. Megkötésig tartsa mozdulatlanul.
  3. A ragasztó megszáradása előtt ne válassza szét a részeket. Az esetlegesen melléfolyt ragasztó száradás után könnyedén eltávolítható (lásd 5. pont).
  4. Célszerű a a ragasztott tárgyat legalább egy-két órát száradni hagyni. A legjobb eredmény eléréséhez ajánlott a ragasztót egy éjszakán át kötni hagyni.
  5. A megszáradt ragasztómaradványt egy éles késsel óvatosan kaparja le, vagy törölje le aceton tartalmú körömlakk lemosóba áztatott ronggyal.
  6. A kupakot rögtön csavarja vissza és tárolja a ragasztót állítva hűvös, száraz helyen.

Ajánlott termékek: