Loctite Super Attak Power Easy

Hogyan javítson meg egy fa játékvonatot?

Ha gyors és egyszerű megoldást keres gyermeke kedvenc fa játékának megjavítására, a Loctite Super Attak Power Easy ragasztó a megbízható megoldás. Az egyedülálló receptúrának köszönhetően a ragasztó nem szárad meg azonnal, ez megnehezíti az ujjak esetleges összeragadását és lehetővé teszi a javított részek pontos igazítását. A ragasztó átlátszóra szárad, így biztosítva a javítás esztétikusságát, míg a magas szilárdságú formula hosszútávú tartósságot biztosít.

 

Kövesse használati útmutatónkat lépésről lépésre:

  1. Győződjön meg róla, hogy a ragasztandó felületek szárazak, por- és zsírmentesek.
  2. Óvatosan vigye fel a ragasztót az egyik felületre, majd határozottan illessze össze a darabokat. A Super Glue Power Easy extra időt biztosít a részek igazítása és precíz illesztés elérése érdekében.
  3. A ragasztó megszáradása előtt ne válassza szét a részeket. Az esetlegesen melléfolyt ragasztó száradás után könnyedén eltávolítható (lásd 5. pont).
  4. Célszerű a a ragasztott tárgyat legalább egy-két órát száradni hagyni. A legjobb eredmény eléréséhez ajánlott a ragasztót egy éjszakán át kötni hagyni.
  5. A megszáradt ragasztómaradványt egy éles késsel óvatosan kaparja le, vagy törölje le aceton tartalmú körömlakk lemosóba áztatott ronggyal.
  6. A kupakot rögtön csavarja vissza, és tárolja a ragasztót állítva hűvös, száraz helyen.

Ajánlott termékek: