Loctite Super Attak

Hogyan javítson meg egy eltört porcelán figurát?

Ha egy értékes dísztárgy összetörik, vagy szétesik, még nem jelenti azt, hogy meg kell válnia tőle. A Loctite Super Attak folyékony pillanatragasztó tisztán és biztonságosan összeragasztja az egyes  darabokat. Loctite Super Attak folyékony pillanatragasztó alkalmas a kerámia és az agyag ragasztására, mivel a speciális receptúra egy szempillantás alatt nagyon erős kötést hoz létre. Átlátszóra szárad egy pár pillanat alatt, láthatatlan tartós kötést hagyva maga után.

Kövesse használati útutatónkat:

 1) Győződjön meg róla, hogy a felületek tiszták, szárazak és szorosan illeszkednek egymáshoz.

2) Óvatosan cseppentsen elegendő ragasztót az egyik összeragasztandó felület élére, majd rögtön nyomja is össze azokat és tartsa míg a ragasztó megköt.

3) Ne mozdítsa el a részeket, míg a ragasztó teljesen meg nem köt! Ne aggódjon, ha marad egy kis ragasztómaradvány, könnyen eltávolíthatja azt a száradás után. (lásd 5.)

4) Legalább egy órát hagyja száradni ragasztott felületeket.  A legjobb eredmény eléréséhez ajánlott a ragasztót egy éjszakán át kötni hagyni.

5) Ha a ragasztó megszáradt, a ragasztómaradványokat könnyedén el távolíthatja egy éles késsel, vagy lemoshatja bármilyen aceton tartalmú körömlakk lemosóval.

6) A kupakot rögtön csavarja vissza, és tárolja a ragasztót állítva hűvös, száraz helyen.

Ajánlott termékek: